Десислава лъсна с огромно коремче на участие (Бременна ли е или просто се ошишка?)

Десислава се показа с бременно коремче, бременна ли е или пак се ошишка

Десислава се появи на участие с променена визия. Чаровната гласовитка бе с наедрял корем. Почитателите й заподозряха, че е бременна.

Но май ще се окаже, че любимката на публиката отново е започнала доста да похапва. И е натрупала някое и друго кило от горе.

Пък й тоалетът й вместо да прикрие наедрелите й форми драстично ги подчертава. Та чак се набиват от далеч на очи.

Вместо да избере нещо по-тъмно, което да я направи по-елегантна Деси бе избрала неподходящ десен с шарки на зебра. Който я прави да изглежда още по-дебела, предават от електронното издание lifestyle.bg.

На общата снимка със своите колежки елегантните Емануела, Алисия и Анелия фолк певицата с ангелския глас изглежда сякаш е тройна. Почитателите й сериозно се питат дали пък не е бременна? Ама скрито-покрито няма. Скоро ще лъсне на какво се дължи промяната.

Слуховете в последно време мълвят, че синът на Деси вече й завел гаджето си в къщи. Оказва се, че Майки, който бил голям любовчия като нищо в скоро време може да я направи баба.

Фолк дивата била потресена от факта, че вместо да тика бебешка количка със свое бебе може да се грижи за внуче. Никак не се виждала в ролята на млада баба. Още повече, че все още има време да зарадва младото си гадже с тяхно общо дете.

Вижте снимките на бременната или нашишкавяла певица в нашата галерия от участието й на промоцията на новия албум на Константин!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.