Десислава и Благой стягат приказен първи РД на Борис (Вижте как ще изненадат мъника)

Гласувайте за статията

Десислава и Благой вдигат приказен рожден ден на Борис, ще го изненадат с бляскаво бебешко парти

Десислава и нейният възлюбен Благой са в трескава подготовка за първия рожден ден на едногодишния си син. Родителите нямат време да обясняват наляво и надясно появилите се скоро слухове, че са се разделили.

Снимка: Инстаграм

Близки до гласовитата певица споделят, че тя с усмивка приела клюката, че с Благой били скарани и са сложили край на връзката си. През всичките тези години Деси какво ли не е чувала за себе си. Но в момента няма време да се обяснява заради малкия Борис. Който днес става на една годинка.

Роднините на Десислава разкриват, че мъника ще получи най-бляскавото парти за рождения си ден подготвено от мама и от тати.

Те наели специална фирма, която ще се погрижи за приказния купон. На който ще присъстват много гости в прекрасна обстановка и тематична украса.

Снимка: Инстаграм

Макар хлапето да е още малко ще го изненадат с аниматори. Които ще са маскирани като приказни герои и ще забавляват децата. А тортата ще в синьо за малкия палавник.

Борис едва ли разбира какво се случва, но родителите му са постарали първия му рожден ден да е запаметяващ се и всичко да е перфектно. В подготовката на детския празник за братчето си се е включил и Майки. Който ще отговаря за логистиката на купона.

Десислава и Благой вчера показаха снимка на рожденика до коледната елха. Малкия е облечен като джудже на добрия старец дядо Коледа. Но феновете на певицата са категорични, че Борис й е одрал кожата, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар