Десислава си играе на семейство под носа на бившия си (Как посрещна Коледа?)

Гласувайте за статията

Десислава заведе сина си и младия си любовник в САЩ, певицата дразни бившия си с новото си семейство

Десислава се похвали с приказната си Коледа от Америка. Фолк дивата не пропусна да жегне бившия си като пусна фото със сина си Майки и по-младото си гадже Благой Найденов. Тримата изглеждат пред елхата като едно щастливо семейство.

Десислава с Благой Найденов в САЩ

Десислава с Благой Найденов в САЩ

Десиславас Майки и гаджето си

Десиславас Майки и гаджето си

Само дето коментарите под фотоса са леко критични. Не личало кой е синът, кой любовникът, шегуват се с певицата нейните фенове. Други още по злобливи я засичат, че изглеждала като майка и на двете момчета.

Въпреки злостните заяждания Десислава е щастлива със своята вълшебна Коледа. Тримата са направили своите планове какви забележителности да посетят. След като посрещнат Бъдни вечер и Рождество Христово с американските роднини на Майки.

Десислава и нейните любими момчета ще пият капучино на 96-тия етаж на Sears Tower. Ще посетят и музея на брега на мичиганското езеро. Който е сред култовите забележителности на Чикаго.

Но американската Коледа ще е най-вълнуваща за Майки. Който е роден в САЩ . Но досега не е бил във втората си родина. Деси му е обещала да му покаже и родилния дом. В който за първи път е проплакал. А баба му Мариана е запазила и пъпната му връв. На тръгване им я дала да я хвърлят някъде из Чикаго.

Майки ще се запознае за сефте със своите братовчеди. Които са деца на чичо му Миро, предават от електронното издание  hotnews.bg.

Десислава зарадва нашите сънародници в Чикаго с  изпълненията си в най-известната българска дискотека Escape Lounge на 24 и 25 декември. На 27 пайнерката ще пее за българската общност в Лас Вегас, Невада.
 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар