Десислава вее огромна снага на участие (Певицата ще пръсне мини рокличката си – Потрес снимки)

Гласувайте за статията

Десислава вее грамадна снага в твърде тясна и къса рокля

Ето това е неочаквана комбинация – ДесиСлава и Краси Радков.

Русата чалгаджийка и неостаряващия актьор, цар на скечовете, вдигнаха във въздуха купонджиите в пловдивски клуб. Певицата обаче все още се бори упорито с килограмите, които качи по време на втората си бременност. Това е съвсем в реда на нещата, стига поне да подбираше дрехите си по-внимателно.

Десислава дебела

Снимки: Фейсбук

През уикенда тя се престраши да се появи в яркочервена кожена рокля, чиято долна половина е с дължина на минижуп, а пък горната част наподобява сако с ревери. Край на развлечените черни дрехи, които я крият от глава до пети, писа „България Днес“. И които аха да се пръснат по шефовете.

И ако тя грабва сърцата на публиката със стари и нови хитове от най-лекия жанр, Краси Радков срази всички с добре познато поведение. Неуморен в шегите и майтапите, комикът от „Шоуто на Слави“ се появи гладко избръснат, с модерни дънки и стилно черно сако с черна тениска.

Този път Радков се показа с очила, защото лещите са му омръзнали и трябва да дава почивка на очите.

И ако Деси е на жесток режим, който дава плодове и вече отслабва, то Краси Радков не е на същия хал. Може би трябва да се възползва от тайната рецепта на чалгаджийката и да я приложи, защото сериозно се е окръглил.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар