Депутат на Слави Трифонов отвя дамите в НС (Адвокатът от ИТН с баровски ризи за по 2 бона – Снимки)

Депутатът от ИТН задмина дамите в парламента със скъпарски дизайнерски тоалети

Депутатът на Слави Трифонов, адвокат Радостин Василев има най-скъпия гардероб сред народите представители. Младият мъж бие по дизайнерски придобивки жените-депутатки.

Издигнатия от ИТН за спортен министър адвокат дефилира в Народното събрание в ненатрапчиви стилни костюми. Но иначе в ежедневието си се облича с фрапантни дрехи, чиито маркови емблеми се набиват на очи дори от далеч.

Снимка: Фейсбук

В социалните мрежи Радостин Василев позира със скъпарски ризи от сатен и то на известната марка „Версаче” цените, на които са не по-малко от 2 хиляди лева.

Депутатът Радостин Василев от ИТН
Снимка: Ретро

Да не говорим за тениските му. Те са от колекцията са на известния моден гуру Филип Плейн, с каквито се облича и шефа на чалга партията Слави Трифонов.

Всяка една от тях се продава за по 700 лева. Явно модните блузки на германския дизайнер са се превърнали в своеобразна униформа на депутатите и близките на Дългия. Сестра му, зетят и племенникът на Слави са върли фенове на марката.

Снимка: Ретро

Адвокат Василев е сред народните избраници от ИТН, които са почитатели бляскавия живот. Той също е от Плевен и като фен на лукса глези семейството си с почивки в Дубай. Депутатът е семеен и има един син. А другите му любими дестинации са Истанбул и Москва които са посетени повече пъти.

Избраникът на народа е в близки отношения с Трифонов, тъй като е голям приятел на сестра му Петя. Често са забелязвани от плевенчани из заведенията на родния си град. А според слуховете лекарката-рентгенолог била сивия  кардинал в партията, предават от retro.bg.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.