Денис Ризов изненада Ели Гигова с предложение за брак

Гласувайте за статията

Преди няколко седмици Ели Гигова се завърна в България. За краткия си престой тя беше изненадана с предложение за брак и то не от някой бивш, а от музиканта и телевизионен водещ Денис Ризов.

Красавицата получи неочакваното предложение по време на коментарното студио за европейското първенство по футбол, където е част от екипа водещи.

Денис толкова спонтанно отправи предложението си към Ели, че нямаше дори пръстен, който да й подари. Вместо това свали и й предложи една от своите гривни, като символ на истинските му и много сериозни намерения.  След всичко това Денис допълни, че в името на сполучливия брак, е готов да се разведе, за да се ожени за нея. Както всички знаем, рокаджията вече от няколко години не живее със съпругата си Наталия Симеонова. Въпреки това двамата все още нямат развод.

Преди време излезе информация, че Ели Гигова и бизнесмена Петко Димитров вече официално са разделени. От няколко месеца те не живели заедно, но запазили добрите си отношения. Чаровната водеща му пожелава успех в новата връзка, но не казва има ли друг мъж до себе си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар