Денди е в кома след жестокия побой, почти няма шанс да оцелее (Последни новини за състоянието му)

Денди е в изключително тежко състояние след жестокия побой, който му е бил нанесен, узна Kliuki.net.

Светският хроникьор е настанен в столичната болница „Света Анна“, където лекарите вече дни наред се борят за живота му. Говорителят на лечебното заведение Антон Луков разкри пред репортер на Нова телевизия, че Любомир Милчев, както е истинското му име, е в медикаментозна кома и изобщо не е идвал в съзнание.

Той е бил приет в четвъртък, с тежка черепно-мозъчна травма, следствие на побой и зверски удари по главата. За живота му има сериозна опасност, като шансовете да оцелее са минимални, споделят лекарите.

денди побой
Снимка: Фейсбук

От болницата разкриха още, че травмите му са толкова тежки, че в случая не говорим просто за удар, а за зверски бой. Разследващите вече работят по случая, който е квалифициран като опит за убийство.

Предполага се, че ексцентричният светски хроникьор е бил пребит до смърт от свой любовник, който е искал от него да му прехвърли пари и имоти. Според разследващите опитът за убийство се е случил извън жилището на Денди, който с последни сили е успял да се добере до дома си и да се скрие от насилника си. Именно там е бил открит в безпомощно състояние от друг свой приятел,  чието алиби се проверява.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.