Деми Мур разорила Брус Уилис заради развода (А ето как отмъсти и на Аштън Къчър)

Гласувайте за статията

Деми Мур опустошила бившите си, актрисата превърна разводите в бизнес

Деми Мур е сред холивудските звезди, за които брака се превърна не в щастлив семеен живот, а в източник на огромна печалба.

Актрисата, която бе три пъти омъжена въпреки ангелския си външен вид успя да ошушка до стотинка и двамата си съпрузи. От тях получи добро състояние, което може да й осигури щастлив и охолен живот дори без да прави нищо.

Деми Мур и Брус Уилис
Снимка: Гугъл

С Брус Уилис, който е смятан за костелив орех Деми живя тринадесет години. В резултат на развода им актьорът й заплати деветдесет милиона долара обезщетение. Това се случи през 2000г, но и сега тази сума изглежда повече от внушителна.

Освен това холивудският плейбой не забрави да се грижи и за трите си дъщери – Румър, Талюла и Скаут и то твърде щедро.

Бракът на Деми Мур с Аштън Къчър продължи шест години. Но разводът коства на актьора много повече от на Брус Уилис. Ядосана от предателството на младия си съпруг Мур поиска от Къчър безпрецедентна финансова компенсация.

Деми Мур и Аштън Къчър
Снимка: Гугъл

Тя искаше той да й даде всичко спечелено през целия им семеен живот. Което се равняваше на 150 милиона долара. Трябва да се отбележи, че в претенциите й имаше известна доза справедливост.

Когато двамата започнаха да се срещат Аштън бе неизвестен никому актьор. По време на раздялата им обаче той бе задминал съпругата си по популярност. И няма никакво съмнение, че тя допринесе за славата му.

Къчър бързаше да се отърве от нея и да се ожени за Мила Кунис и затова се съгласи да й плати исканото до стотинка. След време обаче призна, че развода им бил „недостоен и мръсен”, предават от tsn.ua.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар