Деми Мур изуми с баня с размера на хол (Вижте в какъв лукс тъне актрисата – Снимки)

Гласувайте за статията

Актрисата шашна с луксозната си баня, която прилича на хол

Деми Мур се посвети на нови идеи по време на пандемията. Актрисата не спира да работи по проекти по време на изолацията в собствения си дом. Скорошна нейна публикация в социалната мреже предизвика лавина от реакции сред последователите на холивудската звезда.

Тя представи новото си начинание на широката публика, което нарече DirtyDiana и обяви, че работи над първите епизоди. Но не това направи впечатление на феновете й, а импровизираното студио в къщата на Деми Мур.

Става въпрос за нейната баня, която според мнението на последователите й прилича на всичко друго, но не и на помещение за къпане. Това е стаята с най-добра акустика в цялата къща, но интериорния дизайн предизвика противоречиви мнения. Въпреки, че мнозина останаха с възторг от луксозно обзаведеното помещение.

Деми Мур шашна с баня, която прилича на хол
Снимки: Инстаграм

В допълнение към санитарните принадлежности в банята на актрисата е разположен удобен диван с цветна дамаска, произведения на изкуството като антики, скулптури и тежки килими. Всеки, който не е огледал добре кадрите може да сбърка банята на Деми с просторен хол, но в единия ъгъл се вижда бялата тоалетна, което е доказателство за истинското предназначение на помещението.

Недоумяващ неин фен пише: „Дали диванът е в банята или тоалетната чиния е в хола?”, е само малка част от многото коментари на публиката, предават от lokalno.mk.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар