Деми Ловато в стрес заради бившия, плаши го със съд (Всичко за скандала)

Гласувайте за статията

Деми Ловато определено не случи на бивш годеник, затова смята да се обърне за помощ към адвокатите си

Деми Ловато имаше драматичен опит да се види като омъжена жена. Макс Ерих, за когото тя се сгоди съвсем набързо и когото още по-бързо заряза, явно не е престанал да я обича. Макар че любов едва ли е точната дума след всичките му изцепки напоследък. Най-пикантната информация в публичното пространство е, че бившият годеник се опитва всячески да възстанови отношенията си с певицата.

На всичкото отгоре бил толкова напорист, че звездата се видяла в чудо. Даже съвсем сериозно се замислила да предприеме крути мерки, като се обърнала към адвокатите си за защита. Така с всички средства на закона Деми Ловато явно ще се срещне със старата си любов в съда. Всичките ѝ близки и приятели са блокирали Макс в социалните мрежи. Не един път или два пъти той правил опити да се свърже с тях, за да му помогнат да възстанови отношенията си с нея. Усилията му обаче ударили на камък и както изглежда, явно е прекалил.

Близък до звездата заявява, че поведението му е недостойно. Както припомня tialoto.bg, наскоро Ерих обвини бившата си в показност. За нея той бил безплатен пиар. Независимо от подобни откровения, после дойде и признанието, че винаги ще я подкрепя. Явно нагласите му за подкрепа доста са избуяли, щом към настоящия момент Ловато търси начин да се справи с нежеланите атаки.

Не бива да се забравя и че звездата бе обект на публично унижение, дори гаври от страна на пишман годеника си. В интригата блесна и името на Селена Гомес, която била по-хубава и пеела далеч по-добре. Писанията на Макс в мрежата дойдоха в повече и в крайна сметка се случи това, което се случи. Както е тръгнало, има вероятност бившите влюбени да се обичат в съда.

Макс тормози Деми Ловато

Макс тормози Деми Ловато
Снимка: инстаграм

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар