Деми Ловато спешно в болница след свръхдоза (Последни новини за състоянието й)

Гласувайте за статията

Деми Ловато постъпи в болница след свръхдоза, състоянието й е било критично

Тийнзвездата Деми Ловато бе настанена спешно в болница след свръхдоза. Изпълнителката е открита от своя приятелка в дома си в Бевърли Хилс и от леля си. Само благодарение на бързата реакция на двете и на дадения й препарат „Наркан“, певицата е спасена. След това е извикана линейка и тя е откарана в неизвестен медицински център, където й е оказана първа помощ.

Първоначално леля й съобщава, че е в болница и призова всички да се молят за нея. Малко по-късно тя пише, че Деми е в контактна, но не е вземала хероин. Певицата има опит с оксиконтин и кокаин — два изключително опасни наркотика.

За проблеми на младата звезда се заговори, след като в неделя вечер, по време на концерт тя забрави думите от текста на песента си. Изпълнителката побърза да напусне сцената и бе заменена от друг изпълнител. Ден по-късно Деми отказва участие и в тв шоу. Само няколко часа след това е намерена в безсъзнание и със свръхдоза от неизвестно вещество.

Семейството й призова всички да проявят уважение към нея и да спрат със спекулациите. Полицията пък заяви, че Деми така и не им съобщила какво е взела. Тя е в съзнание, контактна и изглежда добре. Какво е физическото й състояние след почти сигурната смърт не е ясно.

Това не е първият път, когато звездата изпада в такова състояние. Деми Ловато има проблеми с наркотиците от години. Дисни звездата признава, че славата й понесла изключително трудно. Както и стресът, а също и напрежението.

 Деми Ловато в критично състояние след свръхдоза сн. Twitter

Деми Ловато в критично състояние след свръхдоза сн. Twitter

Още докато ходи с Джо Джонас Деми има проблем с оксиконтина и дори влиза за два месеца в частна клиника. Точно тогава гаджето й я зарязва. Следват проблеми с теглото, депресия, но тя се справя. В момента певицата е на върха на славата си, но въпреки успехите, опита да се самоубие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар