Деми Ловато слиза от сцената след трагедията: Искам да спася живота си!

Деми Ловато слиза от сцената след трагедията: Искам да спася живота си!
5 (100%) 1 vote

Деми Ловато спира да пее, отмени турнетата си

Деми Ловато влиза в рехабилитационен център за няколко месеца, след като прие свръхдоза наркотици. Певицата е твърдо решена да се възстанови напълно от срива си и може би след това ще обмисли завръщането си на сцената. Звездата, която преди няколко седмици бе приета със свръхдоза в клиника в Лос Анджелис, вече е стабилна. Деми дори е била изписана преди дни, но веднага е постъпила в клиника за лечение на зависимости.

Ловато е толкова мотивирана да се бори с проблемите, които има, че дори зарязва кариерата си. Тя е отменила концертите и турнетата си за месеци напред. Въпреки огромното негодувание на мениджъри и управители на нощни клубове, екипът на певицата бил категоричен, че тя трябва да се погрижи първо за себе си и едва след това да мисли за всичко останало.

Деми Ловато от години говори за проблемите си с дрогата и зависимостите. Актрисата и певица признава, че още докато е част от екипа на „Дисни“ е била на ръба на нервен срив. За съжаление нещата се влошили сериозно, след като звездата става популярна. Тогава започва да взима наркотици, развива проблеми с теглото, а накрая се принуждава да влезе в клиника. Последното се случва след раздялата с първото й гадже — Джо Джонас. Двамата са заедно две години, но се разделят, след като той я зарязва заради Ашли Грийн от „Здрач“. По-късно двамата отново се сближават, но остават най-вече приятели. Той е един от първите, които я подкрепят в трудните й моменти. А след свръхдозата, призовава всички да се молят за нея.

Деми Ловато слиза от сцената след трагедията

Деми Ловато слиза от сцената след трагедията сн. Twitter

Деми ще постъпи в клиника с широк спектър от рехабилитационни инструменти, чрез които да може да се възстанови. Междувременно близките й са ограничили всички контакти с външния свят — включително и с гаджето й. „Тя трябва да се фокусира само върху себе си. Дали ще се върне на сцената след това — ще видим“, казват приближени до певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар