Деми Ловато проговори след свръхдозата: Ще продължа да се боря!

Гласувайте за статията

Деми Ловато за първи път се появи след трагедията, обеща да се бори

Актрисата и певица Деми Ловато направи първото си публично изказване след трагедията. Красавицата, която преживя абсолютен кошмар преди няколко дни, сподели, че се надява да се възстанови напълно.

Колко е решена да промени ситуацията около себе си, свидетелства и последното писмо на Деми.

„Винаги съм бил открита за моите проблеми със зависимостта. Научих, че тази болест не е нещо, което изчезва или избледнява с течение на времето. Но това е нещо, което трябва да преодолея, а все още не успявам. Искам да благодаря на Бог за това, че съм жива. Винаги ще ви бъда дълбоко благодарна за цялата любов и подкрепа през изминалата седмица и дори преди това. Вашите молитви и положителни мисли ми помогнаха да преодолея този труден период.“, споделя изпълнителката.

Деми Ловато за първи път проговаря след инцидента. Младата певица бе открита почти мъртва, след като прие свръхдоза наркотични вещества. Единствено благодарение на бързата намеса на нейния охранител, който е знаел как да действа, тя все още е жива.

Последните две седмици Деми прекара в клиника в Лос Анджелис, където все още я лекуват. Певицата е с висока температура и гадене в резултат на вътрешна инфекция. Лекарите обаче се надяват, че ще се възстанови, след като успя да преживее и това. „Нямаше да оцелея, ако не бяхте вие“, пише още младата певица, благодарейки на лекарите и сестрите от болницата.

Деми Ловато проговори след трагедията снимки: Instagram

Деми Ловато проговори след трагедията снимки: Instagram

Деми е една от най-обичаните млади звезди в Холивуд. Новината за нейната лична трагедия предизвика вълна от съпричастност сред колегите и актьорите от Холивуд. Най-добрата й приятелка Селена Гомес дори направи опит да я посети в болницата, но бе отпратена. По-късно се разбра, че лекарите са ограничили контактите с изпълнителката, за да й помогнат да се възстанови. След инцидента се очаква певицата да постъпи веднага в рехабилитационен център.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар