Деми Ловато призна: Дрогирах се, защото не ми даваха да ям! (Певицата с потресаващи разкрития)

Гласувайте за статията

Деми Ловато призна: Дрогирах се, защото не ми даваха да ям! Певицата с потресаващи разкрития за преживяното

Деми сподели: “Те криеха храна от мен и ми даваха само плодове, дори за рождения си ден бях със “специална“ торта“, пише македонския сайт “Кармин“ по темата.

Поп изпълнителката Деми Ловато на скоро разкри какво е преживяла последните шест или седем години от живота си. Накратко постоянен глад, стрес, алкохол и дори наркотици. Всичко това се е случило според нейни думи: “защото не се обичах, такава каквато съм“.

27-годишната Деми Ловато дълго време, още от малка, е била с наднормено тегло. Често като малка е била повод за смях в очите на връстниците си. Била е много тормозена, обиждана и отритната точно заради проблемите с теглото си. В много от песните си тя изразява именно тази страна на живота си и описва какво е било. Определено тя е голям пример за подражание на малките фенове, тъй като проблема с тормоза в училище е доста глобален. Дори самата тя е организирала кампании и сбирки с цел да провокира обществото и да направи промяна в сегашните обстоятелства.

Преди дни американската изпълнителка гостува в шоуто на световноизвестната Елън Дедженарес в “The Ellen Show“ където проговори за състоянието си. Тя беше доста открита и искрена в отговорите си, въпреки, че е била притеснена както сама сподели. В интервюто, което даде, тя говори за това, че дълго време се бори с хранителните разстройства и как екипът й се е отнасял с нея.

Деми Ловато, сн. Кармин

Деми Ловато, сн. Кармин

„Живеех в ужасно контролирана среда, която само допринесе за разстройството на храненето ми и в крайна сметка всичко завърши отново под въздействието на алкохол, опиати и други глупости“, каза Деми. Тя също сподели, че екипът й крие всичко, което съдържа захар и че храната, която поема, е строго контролирана.

„През последните шест години съм живяла нечий друг живот, нямах контрол над нищо. През нощта трябваше да открадна от хотела телефон, за да се обадя, защото моя екип криеха и телефона ми, за да не се обадя случайно и да поръчам някаква храна.“

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар