Деми Ловато отмени сватбата (Годеникът ѝ я скъсал от гаври в мрежата)

Гласувайте за статията

Приказната любовна история на Деми Ловато бързо-бързо се сгромоляса

Последната новина около поп дивата буквално разгорещи мрежата. Стана ясно, че музикалната фурия бързо-бързо е разкарала годеника си. Приказката, в която двамата живееха, приключи скорострелно. 29-годишният Макс Ерих вече е минало и самата Деми Ловато побърза да се похвали в социалните мрежи. Само часове, след като се разчу за неочакваната им раздяла, гласовитата примадона публикува видео, на което съвсем умишлено се показва без годежния си пръстен.

Причината за края на връзката им все още е загадка, но в публичното пространство може да се открият редица основания за него. Певицата и годеникът ù обявиха, че ще се женят само след 4-месечна връзка. За врелите и кипелите в занаята този период наистина е прекалено малко, за да успееш да опознаеш напълно един човек. На всичкото отгоре още от началото на любовните им отношения на сцената се появи Селена Гомес.

Бившата приятелка на Деми Ловато се оказа ябълката на раздора във връзката ù с Макс. Слуховете, че той е пращал съобщения на Селена още през 2015 година, явно се потвърждават. На всичкото отгоре ситуацията се задълбочи след появата на скандално видео в мрежата. Във въпросния клип пишман годеникът се подиграва на Деми и съвсем умишлено я сравнява с приятелката ù. Както можем да предположим, сравненията не са в нейна полза. Според Макс Селена е по-красива и със сигурност пее по-добре, коментира още ubavinaizdravje.mk.

„Ха-ха-ха… Селена Гомес и Деми са сладки заедно, но ако смятате, че Деми е по-добра, грешите“, пише бившият през 2015 г. Явно откровената гавра в мрежата си е казала думата, а Ловато не е жена, която ще търпи подигравки, камо ли сравнения с други жени. Надписът „Кучетата са по-добри от хората“, красящ тениската ù в последното видео, е показателен и успешно бележи края на тази 6-месечна връзка.

Идилията, в която живееше Деми Ловато, приключи

Идилията, в която живееше Деми Ловато, приключи
Снимка: инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар