Демир Доган прати Мегз на психолог (Богаташът в ужас от истериите й)

Гласувайте за статията

Демир Доган споделя мнението на последователите на Мегз – че има проблем и нужда от помощ!

Един от най-желаните ергени у нас Демир Доган е вдигнал ръце от половинката си. Вече от повече от година той поддържа уж тайна връзка с дизайнерката Мегз, за която, обаче, всички знаят. Всички са наясно и с последните истерични изблици на Каканашева, които я направиха за резил в интернет.

След като камион удари лъскавия й джип, подарък от Демир Доган, а тя побърза да качи видео във фейсбук, милионерът е решил да предприеме сериозни мерки спрямо нея. Проблемът не е, че колата е на ремонт, а че Мегз тотално се е съсипала. Масово коментиращите истеричните й изцепки я посъветваха да потърси специализирана помощ.

И ето, че това ще се случи! Но не по нейно желание, а по настояване на Демир Доган. На него вече му е омръзнало от нервните кризи и истериите на Миглена и е решен да я вкара в правия път. Пределно е наясно, че няма как да я отдели и за ден от работата й. Затова благодарение на баща си е издействал посещения при най-известната психоложка у нас.

Специалистката е доверена на политическия елит на България и знае много тайни за много хора. При нея е доста трудно да се уредиш с час, затова бащата на Демир Доган е задействал влиянието си. Сега Мегз ще ходи на чести сеанси, всеки от които на стойност 500 лева, пише hotarena.net.

Мегз се подчинява единствено на Демир Доган

Мегз се подчинява единствено на Демир Доган

Сумата ще бъде покрита от гаджето й. За него единственото важно е Каканашева отново да влезе в правия път, осите на който отдавна е загубила. Демир Доган дори е решил да постресне дизайнерката, поставяйки й ултиматум – или ходи на психолог и се взема в ръце, или край с двамата!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар