Демир Доган глези Мегз с мега екзотични подаръци (Конкурират Благо и Есмер)

Гласувайте за статията

Демир Доган задоволява всяка прищявка на своята любима Миглена Каканашева.

Въпреки че се крият от светския шум, обществена тайна е, че Демир Доган е мъжът до успешната дизайнерка Мегз. Както всяка дама с високи изисквания към работата си, тя има и високи стандарти в любовта. А те се измерват не само в чувства, но и във финанси. Каканашева е достатъчно успяла, за дa може да се издържа сама. Но какво по-хубаво от това любимият мъж да те глези!

А Демир Доган определено знае как да го прави. То не бяха коли, бижута и какво ли още не. Но последният му жест се доста екзотичен на фона на предишните. Мегз има ново хоби и то е свързано с дивите животни. Но не лъвове и тигри и гледането им по телевизията или пък на сафари. Каканашева си е направила мини зоогическа градина.

Или по-скоро резерват, защото в нея могат да се видят доста редки видове. Говорим за диви кози, няколко глигана и кон. Животните се отглеждат в естествени условия, а дизайнерката ги нагостява веднъж седмично и полага гризи за тях. Разбира се, не им чисти поразиите, но пък ги храни и ги дарява с много любов. А това й струва доста във финансово отношение.

Но когато гаджето си казва Демир Доган, подобни подробности нямат значение. Самият той също е запален по дивите животни, предимно по птиците. Мегз пък си има нова най-добра приятелка – козичката Гери. Някои заподозряха в това ирония и връзка с не особено добрите й отношения с Гери-Никол, която може да е кръстница на животното. По-вероятно, обаче, името да е свързано с Гери Малкоданска, пише hotarena.net.

Демир Доган не пести средства, за да угоди на Мегз

Демир Доган не пести средства, за да угоди на Мегз

Подобна страст към дивото обича да демонстрира и друга светска двойка – Благо и Есмер. Георгиев подари на своята съпруга малко тигърче. То дори присъства и на сватбения им ден. Когато дивото коте порасна, на семейството се наложи да го дадат за отглеждане и да го навестяват само от време на време. Поне Мегз и Демир Доган не са си взели козата вкъщи!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Демир Доган глези Мегз с мега екзотични подаръци (Конкурират Благо и Есмер)”

  1. ne e viarno

    май 20. 2017

    zashto pishete che Megi e gadjeto na toq Demir kato toia e postoiano s drugi jeni i posledno vreme postoianno like snimki na edna ruskinia Victoria

    Reply to this comment

Добавете коментар