Демир Доган глези Мегз като принцеса (Дава мило и драго за нея)

Гласувайте за статията

Демир Доган подари сърцето си на Мегз, най-желания ерген глези любимата си като принцеса, не й отказва нищо

Демир Доган и Мегз са прекарали няколко дена в Малта. Синът на Ахмед Доган завел изгората си на романтична екскурзия до екзотичната дестинация. Толкова бил  влюбен в новата си изгора, че бил готов да изпълни всичко каквото тя си пожелае.Демир Доган и Мегз

Според последните слухове миньончето Миглена Каканашева, която е топ дизайнерка успяла да оплете в мрежите си хубавият наследник на Сокола. Който бил омаян не само от външността на новото си гадже. Но и от нейните амбиции и от способността и да превръща всичко с каквото се захване в пари. И то в много пари.

На луксозната си почивка Мегз и Демир се насладили усамотени на интимните си ласки. Но и скроили планове за бизнес партньорство. Наследникът на Ахмед Доган нямал намерение да инвестира в модния бизнес. Но бил впечатлен от умната си половинка. Която успяла да го убеди колко пари могат да спечелят от новите й идеи. Клюките, които витаят в светските среди и се предават от ухо на ухо разкриват, че Доган-младши ще строи в южната ни съседка фабрика за своята нежна половинка, предават от hotarena.net.  Където ще се шият дрехи по проекти на Мегз.

Меглена Каканашева е известна с своя работохолизъм. Богатия й любим спонсорирал най-новия съвместен проект на Мегз с Криско и TITA. Бръкнал се с 50 хилядарки с единствената цел да угоди на любимата си. Която му обещала за малко да се откъсне от модата. И да прекара няколко дни с него в усамотение. Отдавайки се изцяло на интимната им връзка, разкриват близки до новата известна светска двойка.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар