Демир Доган би шута на Мегз заради интелектуалка (Вижте коя е новата му)

Гласувайте за статията

Демир Доган е влюбен в интелектуалка, богатия ерген заряза Мегз заради красавица с три висши

Демир Доган, който се слави като един от най-видните бг ергени заведе в сараите на баща си новото си гадже. Оказва се, че новата му търпка е Мария Лечева, млада начетена дама, която освен, че е много образована е и голяма красавица.

Всичките любовни истории на богаташкия наследник с Мегз и ред други мадами, които го обикалят са били просто несериозни. Синът на Сокола има намерения ако ще се обвързва с някоя тя да му подхожда на положението.

Мария Лечева освен, че завъртяла главата на Демир можела да се похвали с три дипломи от висши учебни заведения. Приятелката на Доган младши завършила икономика и финанси в Нов български университет. Имала и диплом на правист от Софийския университет.

Мария Лечева била единствената от многобройните приятелки на сина на Ахнед Доган, която получила одобрението на Сокола. Той намерил общ език с нея. Имало много теми по, които можели да разговарят.

Влюбените пиленца се залюбили покрай свои общи приятели. Те не искат да демонстрират връзката си. Пазели я в тайна и бягали от публични изяви заедно. Но факта, че Ахмед Доган е дал благословията си и е харесал момичето като нищо ще доведе до задълбочаване на отношенията на младите.

Нищо чудно Мария Лечева да е новата господарка на Ахмеддогановите сараи. Демир явно е припознал любовта в лицето на красивата интелектуалка и тя яко му е завъртяла главата, разкриват столични клюкари.  А тя освен, че е знойна хубавица заема и висок пост в международна компания, занимаваща се с водоснабдяване и пречистване на отпадъчните води, предават от pik.bg.

Вижте още снимки на красавицата пленила сърцето на Демир Доган в нашата галерия!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Демир Доган би шута на Мегз заради интелектуалка (Вижте коя е новата му)”

  1. ева

    авг. 06. 2017

    Най- сетне! То онзи зъбат бобър за харесване ли беше? Дано им се получат нещата.

    Reply to this comment

Добавете коментар