Демир Бозан ми помогна да се справя с болките в краката

Демир Бозан ми помогна да се справя с болките в краката
5 (100%) 1 vote

Здравейте. Казвам се Ивелина Петрова и съм от Харманли. За билковата комбинация Демир Бозан научих от една приятелка, която от доста време пиеше от чая. Страдам от болки в краката и високо кръвно вече десет години и като повечето хора се лекувах с хапчета.

Добре, но болките в краката миналата зима бяха по-силни от обикновено, а това лято взимах по двойна доза хапчета, за да си сваля високото кръвно.

Приятелката ми е медицинска сестра и като й се оплаквах, че съм увеличила дозата, защото лекарствата вече не ми действат, направо ме посъветва да ги спра. Каза, че са много вредни за бъбреците и стомаха и е по-добре да пия чай или билкови таблетки, отколкото да се тровя с лекарства. Дори ми препоръча Демир Бозан. Като ми разказа колко помогнал чаят на майка й, веднага я помолих и на мен да ми поръча една кутия от него.

Донесе ми го след седмица и започнах да го пия. От билковата комбинация се чувствах по-бодра, вече ни ме се спеше непрекъснато, кръвното ми се нормализира и болките в краката намаляха. Вече не ми отичаха така силно и можех и сама да ходя до градината да прекопавам, а не да чакам децата все да ме карат дотам.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар