Демир Бозан ми помогна срещу грипа

Демир Бозан ми помогна срещу грипа
5 (100%) 1 vote

Здравейте. Казвам се София Петрова. Преди около две седмици решихме да отидем на ски с приятели и да отседнем в хижа. Времето в планината беше доста мразовито, а след усиленото каране бяхме доста изпотени. И докато се приберем, премръзнахме.

Освен това имаше някакъв проблем с тока и докато се възстанови отоплението и осветлението, половината компания вече подсмърчахме и кихахме.

За щастие една приятелка носеше чай със себе си и веднага щом можахме, си приготвихме от него. Напитката ни ободри и освежи, а освен това се и затоплихме. След още една чаша усещането за вледененост ни напусна напълно. Очаквах на другата сутрин всички да сме сериозно болни, но за моя изненада се събудихме в прекрасна форма. Отново изпихме по една чаша от чая и тръгнахме да караме ски.

Когато попитах приятелката ми какъв е чаят, който ни е предложила, тя ми обясни, че става въпрос за билкова комбинация на име Демир Бозан. Обясни ми как да си я купя и дори ми даде телефон за връзка. Като се прибрахме в хижата, отново пихме по чаша-две и се разминахме напълно с простудата. А аз още щом се прибрах, си поръчах от билковата комбинация Демир Бозан.

Така тя винаги ми е подръка и не се боя, че ще се разболея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар