Демет Йоздемир и Джан Яман от „Свободен дух“ двойка и в живота (Всичко за романса на звездите)

Демет Йоздемир и Джан Яман от „Свободен дух“ двойка и в живота (Всичко за романса на звездите)
4 (80%) 6 votes

Демет Йоздемир и Джан Яман от „Свободен дух“ влюбени и живота

Това се случва, когато турската Бриджит Бардо и балканският Джейсън Момоа се срещнат на живо. Демет Йоздемир, една от най-известните турски актриси от няколко месеца е лудо влюбена в Джан Яман. Двойката се среща на снимките на сериала „Свободен дух“ и бързо се увличат един по друг, точно като в сценария.

Влюбената двойка определено има интересна история. А още по-интересен е фактът, че повече от година крият истинските си отношения, въпреки че пресата ги разконспирира веднага.

По време на снимките Демет има връзка с друг свой колега – Сечкин Йоздемир от „Една любовна история“. Но отношенията им не вървят и красавицата бързо се увлича по красивия си колега от поредицата – Джан Яман. Естествено любовния триъгълник веднага привлича вниманието на медиите, но и двамата упорито отричат. Малко след това обаче Демет се разделя със Сечкин с думите „Не сме си изневерявали. Оставаме приятели, просто графиците ни са толкова натоварени, че не можем да се справим“, казва тя, пише „Труд“.

Междувременно Джан все по-открито показва интереса си към нея. Тя го придружава на официални събития свързани с различни награди, засичат ги да вечерят заедно из заведения, докато накрая, след година и половина двамата признават „Да, заедно сме“. И твърдят, че любовта им не е в резултат на „Свободен дух“, а просто приятелството им еволюирало.

Любовта на двойката обаче много скоро ще бъде подложена на сериозно изпитание. Демет започва да снима нов проект с колегата си Ибрахим Челиккол. Фаталният чаровник от „Милост“ вече е разбил не едно и две женски сърца. А хубавицата също не е имунизирана от чара му.

Демет Йоздемир и Джан Яман двойка и в живота сн. Инстаграм

Демет Йоздемир и Джан Яман двойка и в живота сн. Инстаграм

Междувременно се заговори за тиха война между Йоздемир и колежката й Неслихан Атагюл. Твърди се, че актрисата е изместила колежката си в реклама на известен козметичен бранд. И явно планира да се наложи като следващия топ модел на Турция.

Демет с новата си екранна любов Ибрахим Челиккол сн Инстаграм

Демет с новата си екранна любов Ибрахим Челиккол сн Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар