Демет Доган заработва като гримьорка (Щерката на Ахмед Доган не иска да се възползва от парите му – Фото)

Гласувайте за статията

Демет Доган не иска да парадира с името на баща си

Единствената дъщеря на Ахмед Доган – Демет, е започнала сама да си изкарва прехраната.

Момичето, което в момента е студентка в Софийски университет, съвсем наскоро било назначено в столичен салон за красота. Демет започнала работа като гримьорка и вече е успяла да очарова клиентите и колегите си с уменията си. Дъщерята на Сокола отдавна има афинитет към макиажа и умело се справя с нанасянето му, като се интересува и учи на всички нови техники в грима, писа „Галерия“.

Още като ученичка изненадвала приятелките си с точната си ръка и всички й се възхищавали колко добре се справя. Затова за близките й не е изненадващо, че Демет е започнала работа като гримьорка. Така хем ще може да изкарва добри пари, докато завърши образованието си, хем работата й доставя удоволствие.

Демет Доган

Снимка: ХотАрена

Още по-похвалното е, че момичето не парадирало с фамилията си, когато кандидатствало за работата, нито разказвало на клиентите си кой е баща му. Демет дори се стараела да скрие този факт, за да не се притесняват околните. Самата тя не намирала нищо лошо в това да работи като гримьорка и да си изкарва сама парите, вместо да чака на издръжка на заможния си татко.

Откакто е навършила пълнолетие, Демет се е изнесла от дома на Ахмед Доган и към момента живеела с със своя приятел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар