Демет Доган заби приятел на брат си (Щерката на Сокола заживя с гаджето си)

Гласувайте за статията

Демет Доган влюбена до полуда, щерката на Сокола с гадже приятел на Демир Доган

Демет Доган от известно време си има гадже. Близки до дъщерята на Сокола издават, че девойката е влюбена в приятел на батко си Демир.

Студентката по журналистика вече година живее заедно с любимия си. Единственото известно нещо за него е, че е авер на сина на Доган. Имено той го запознал с по-малката си сестра.

Снимка: ХотАрена

Гаджето на Демет също било с турски произход. С Демир били в една компания. Преди две години Демс (така наричат наследничката на политика близките й) започнала да излиза с брат си. Той я покровителствал по заведения и дискотеки. Тогава се влюбила в приятеля му.

Демет Доган с брат си Демир
Снимка: ХотАрена

След няколко месечна връзка младото момиче зарязало сараите на баща си и се преместило при любимия си.

Естествено преди това гаджето й било проверено чак до девето коляно. Ахмед Доган бил доволен от произхода му. Освен, че бил от заможна фамилия сам въртял бизнес. Имал достатъчно доходи да задоволи капризите на половинката си.

Снимка: ХотАрена

Знатната щерка обаче била много самостоятелна. Не разчитала на доходите нито на баща си, нито на любимия си. Сама потърсила начин да си изкарва пари. Както вече писахме тя изкарала свидетелство за гримьор и я взели на работа в столичен салон за красота.

Тя следва журналистика в Софийски университет. След като се дипломира има мераци към телевизията. Но до тогава има много време и Демет си изкарвала добри пари. Клиентките били много доволни от нейните умения, предават от hotarena.net.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар