Дейна Бианкалана срина Динко: Ти си долен лъжец и животно! (Вижте пълното падение на „героя“)

Дейна Бианкалана срина Динко: Ти си долен лъжец и животно! (Вижте пълното падение на „героя“)
5 (100%) 1 vote

Дейна Бианкалана напълно развенча мита за георичния ловец на бежанци

Дейна Бианкалана съсипа Динко с разкритията си

Дейна Бианкалана тотално срина Динко. Пишман героят хвърли грозни обвинения срещу бившия мъж на Дейна – Джино, че е пребивал италианката и я е завлякъл със 100 хиляди долара. Естествено, Джино веднага отхвърли тези слухове, въпреки, че останалите съквартиранти предпочетоха да им повярват.

Най-вероятно защото искат да дискредитират по всички възможни начини бившия на Джена. Понеже ги е страх, че той е най-вероятния победител. И със сигурност подобни скандални обвинения няма да му помогнат да спечели. Дейна обаче публично заяви, че бившият й съпруг е човек, когото обича и цени.

„Това са пълни лъжи! Динко луд ли е? Джино не дължи пари нито на мен, нито на семейството ми! Той винаги се е грижел за мен, дори след като се разделихме, ми купи кола за рождения ден. Аз съм разчитала на него, не той на мен! И никога не ми е посягал!“, категорична е италианката.

Дейна БианкаланаКоято в прав текст заяви на Динко, че е животно. И нарочно не му е вдигала телефона, защото не желае никакъв контакт с него. Дори и разговорът им обаче не убеди съквартирантите в невинността на Джино и те му скочиха, че е притиснал Дейна твърде много. И тя се е уплашила от него.

Наложи се Биг Брадър да им пусне предварително записано видео, в което младата жена разказва цялата истина.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар