Дейвид и Виктория Бекъм на романтична ваканция на яхта (Вижте колко са влюбени)

Гласувайте за статията

Дейвид и Виктория Бекъм по-влюбени от всякога, вижте как си разменят ласки на романтична ваканция

Дейвид и Виктория Бекъм се отдадоха на заслужена ваканция на яхта. Звездното семейство отмаря по Френската ривиера на яхтата на приятеля им певецът сър Елтън Джон.

Снимки: vistina.com.mk

Папараците ги изловиха докато се пекат на палубата на скъпарския воден съд по бански. Като си разменят любовни ласки.

След като бившата спайска затвори устата на недоброжелателите си, които непрекъснато пускат слухове, че ще се развеждат и папарашките кадри доказват, че Бекъмови са здраво семейство и вярват в щастливия брак.

Снимки: vistina.com.mk

На снимките се вижда как двамата съпрузи любовно се закачат и гушкат. А Дейвид не се въздържа и нежно целува Вики по корема. Любовните им закачки доказват, че вае още не са загубили интерес един към друг и любовта им е жива.

Близки до известното семейство разкриват че дизайнерката и нейният съпруг приемат на шега всякакви клюки относно евентуален техен развод. Единственото нещо, което ги притеснява е как слуховете повлияват на техните четири деца. Имено заради това те ги събрали и Виктория им обяснила, че брака й с татко им е стабилен и Дейвид не й изневерява, предават от  blife.bg.

Звездното семейство винаги е било откровено с тримата си сина и дъщеричката си. Те не се разделят с тях и на практика им показват, че все още много се обичат въпреки, че вече са заедно от 19 години.

Вижте още снимки от романтичната ваканция на семейство Бекъм в нашата галерия!

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар