Дейвид Бекъм скочи срещу гаджето на Бруклин: Разкарай я! (Вижте защо не я понася)

Гласувайте за статията

Дейвид Бекъм в ужас от гаджето на Бруклин, изобщо не може да понася Хана Крос

Дейвид Бекъм е сериозно притеснен за сина си Бруклин. Като всеки нормален баща той е загрижен за личния му живот. Макар той да е вече на 20 години.

Според запознати 44-годишният баща, който рядко изпуска нервите си провел сериозен разговор с младежа на четири очи. И като човек врял и кипял в интимните отношения той казал на сина си да се дистанцира от Хана Крос. Като в прав текст му заявил да я разкара.

Снимка: Инстаграм

Естествено, че има за какво да се притеснява бащата. Неоспорим факт е, че напоследък Бруклин и Хана често си спретват публични скандали. Последния път когато бяха на фестивала в Кан влюбените даже се сбиха пред свидетели. Които бяха ужасени от факта, че приятелаката на младия Бекъм му се нахвърли с юмруци.

Дейвид и сина му имат много силна връзка един с друг. Виктория също е на мнение, че момчето й сериозно трябва да обмисли има ли бъдеще с Крос, разкрива човек близък до семейството. Пак според него младежът бил заставен от родителите си да не води гаджето си на семейни събирания.

Миналата седмица фамилия Бекъм отиде на почивка в Маями и няма никакъв намек, че Хана е с тях. Бекъм- баща помолил Бруклин да прекара известно време със семейството си като така искал да разбере какви мисли се въртят в главата му и да му помогне.

Като вещ познавач на отношенията на младите и като загрижен баща Бекъм-старши е убеден, че любовта в млада възраст може да е много жестока. И иска да опази сина си от такива публични конфликти, които са унизителни, предават от spletnik.ru.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар