Дейвид Бекъм призна: С Виктория стигнахме до развод! (Още разкрития)

Дейвид Бекъм призна: С Виктория стигнахме до развод! (Още разкрития)
1 (20%) 1 vote

Дейвид Бекъм призна, че с Виктория почти стигнали до развод

Дейвид Бекъм за първи път призна, че двамата с Виктория са имали проблеми по време на брака си. Футболистът призна, че с модната дизайнерка им се е случвало да преживеят неведнъж проблеми и дори са стигнали до развод. Но въпреки това са намерили път един към друг и са успели да запазят семейството си. И са невероятно щастливи от този факт.

„Не е лесно да се живее с Виктория. И с годините става все по-трудно. Ние също имаме проблеми. И то сериозни семейни проблеми. Минали сме през всичко, но оцеляхме. Не е възможно без компромиси и от двете страни, но ние успяваме да се справим“, добавя още Дейвид.

Футболистът е категоричен, че съпругата му определено не е човек, с когото може да си прави шеги и да се занася. Освен това споделя, че с времето нещата помежду ив и изискват все повече усилия. Но той е щастлив и нито за миг не съжалява, че двамата са женени и заедно.

„Когато си женен от 19 години, както сме ние с Виктория, това си е много работа и тежък труд. Но не съжалявам. Щастливи сме и съм доволен от нашия брак и връзката ни“, казва още Дейвид Бекъм. Футболистът признава, че от ден на ден му става все по-трудно, но не си и помисля и за миг да се откаже.

„Опитваме се да живеем като нормални хора. Бързо осъзнахме, че заедно сме много по-силни, отколкото като отделни личности. И че е най-важно семейството. Това е нещото, което ни крепи и ни дава сили“, казва още Дейвид.

Дейвид и Виктория сияят заедно сн. Инстаграм

Дейвид и Виктория сияят заедно сн. Инстаграм

Футболистът призна още, че се е оттеглил от модния бизнес на Виктория, за да има време за децата им. „В един момент трябваше да избираме между кариерата и семейството. Намерих начин да съм повече време с децата и не съжалявам за това“, казва той.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар