Дейвид Бекъм опъна бръчки с ботокс (Вижте как се подмлади – Снимки)

Гласувайте за статията

Феновете са изненадани от променения вид на бившия футболист

46-годишният Дейвид Бекъм е многодетен баща и щастлив семеен мъж. Нито това, нито фактът, че спортистът е завършил професионалната си кариера отдавна, не му пречи редовно да заема водещите позиции в рейтингите на най-атрактивните футболисти. Онзи ден обаче интернет потребителите заподозиряха, че Дейвид е решил да последва примера на своя близък приятел Гордън Рамзи.Който си е правлл най-различни процедури за  разкрасяване и подмладяване – от избелване на зъбите, през опъване на бръчки с ботокс до трансплантация на коса.

Феновете на Бекъм са уверени че той си е направил процедури за премахване на бръчките. Интересното в  случая е, че самият спортист многократно се е обявявал против намесата на хирурзите и е обещавал да не им позволява да докосват лицето му за нищо на света.

Преди корекциите с ботокс

и след тях
Снимки: Инстаграм

Според феновете обаче Дейвид все пак си е направил инжекции с ботокс – челото му на новите снимки изглежда много по -гладко от обикновено.

А почитателите на звездния футболист коментират така новия му вид: „ „Изглежда, че ботоксът не е имал време да се вкорени“, „Изглежда някак неестествено“, „Мисля, че отдавна е инжектирал ботокс и наскоро си е направил нова инжекция “, са само част от коментарите в социалната мрежа.

Ще припомним, че по-рано в мрежата се появиха слухове, че Дейвид се е решил на трансплантация на коса – папараците успяха да заснемат Бекъм на разходка, на снимките им се забелязва, че спортистът е започнал да оплешивява. Няколко месеца по-късно обаче бившият спортист отново се похвали с буйна коса, предават от graziamagazine.ru.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар