Щерката на Зуека извади кирливите му ризи в писмо!

Девина Василева разкрива за мръстотиите, които баща й Зуека си е пишел с любовницата си дълги години

Девина Василева
Девина Василева и Зуека

Девина Василева, дъщерята на Васил Василев-Зуека, извади кирливите му ризи на показ в сигнал до Kliuki.bg. В мейл до редакционната поща на светския сайт читателка твърди, че е дъщерята на Зуека и разкрива всичко за тайната му афера с друга жена.

„Една вечер на компютъра видях странно скайп име – „пишко 65”, разказва Девина. Оказва се, че така се пишел собственият й баща. Момичето решава на хакне профила му и чрез смяна на паролата влиза в скайпа на Зуека. Има само един-единствен контакт – на жена на име Анна Вичева.

Зуека и съпругата му Нина

„Вътре пишеха доста гадни неща”, разказва момичето за любовната афера на баща си. Девина не влиза в подробности какви точно гадории са си писали двамата прелюбодейци, тя е обидена от друго.

След като разказва на майка си цялата история, Зуека си признава всичко. Секс аферата с въпросната Анна траела вече 10 години, но от любов към дъщеря си актьорът не искал да напусне семейството. „Според мен по-скоро така му е било изгодно”, разсъждава Девина Василева.

Съпругата на Зуека Нина Димитрова взима решение да се разделят, а Зуека обещава да се вижда с дъщеря си постоянно. Но това трае едва един месец. „После спря да идва. Не дойде на рождения ми ден, нито на Великден, нито на имения ми ден наскоро – каза, че не си струвало”, изплаква момичето.

Разочарована от баща си, Девина Василева решава да изкара всичките му кирливи ризи в медиите, избирайки сайта Kliuki.bg. Зуека трябва да знае, че няма по-опасно нещо от изоставеното дете. Разбира се, остава съмнението дали това е автентичният имейл на щерката на Васил Василев.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.