Забраниха на щерката на Зуека да говори?

Забраниха на щерката на Зуека да говори?
4 (80%) 1 vote

Девина Василева разкри не само за извънбрачната връзка на Зуека, но и колко е разочарована от него като баща

Девина Василева

Девина Василева разкри не само за извънбрачната връзка на Зуека

Девина Василева замлъкна за любовницата на баща си Васил Василев-Зуека. Дъщерята на актьора бе изпратила гневно писмо до Kliuki.bg, в което разкри за любовната му афера с колежката му Анна Вичева. Момичето обеща да ни пише с още мръсни тайни на татко си, но това така и не се случи. Най-вероятно семейството й е забранило да говори, коментират запознати.

Девина Василева разкри не само за дългогодишната извънбрачна връзка на Зуека, но и заяви колко е разочарована от него като баща. След като се изнесъл от дома им, актьорът й обещал, че всичко си е постарому.

Уви, Зуека престанал да се интересува от дъщеря си, твърди самата тя. „Не дойде за рождения ми ден, не дойде за юбилея на мама, нито за именния ден – не си заслужавало”, изплака детето в писмото си.

„Мога да ви разкрия още мръсни тайни около „великия” Васил Василев-Зуека”, зарече се Девина Василева. Редакторите на Kliuki.bg писаха до момичето, но отговор повече така и не получиха.

По всяка вероятност майката Нина Василева и таткото са й забранили да говори пред медиите за семейните й проблеми. Възможно е и да е спрян достъпът до интернет на Девина Василева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар