Двойничка замества Мелания Тръмп на събитията с Доналд (Първата дама не го понася, не иска да я виждат с него)

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп определено прояви характер и успя да отсвири мъжа си по уникален начин

Последната приумица на първата дама е да използва своя двойничка, която да придружава Доналд Тръмп на официални събития. Както изглежда, Мелания дотолкова не понася мъжа си, че няма нищо против да го пуска навсякъде с друга жена. Другата на всичкото отгоре е почти пълно нейно копие. Явно президентската съпруга никак не се притеснява от това и вероятно изпитва безкрайно облекчение.

Мелания Тръмп е пословична с честата си неприязън към мъжа си

Мелания Тръмп е пословична с честата си неприязън към мъжа си
Снимка: инстаграм

За наблюдателните обаче лъснаха разликите между истинската госпожа Тръмп и нейната двойничка. Макар визуално много да наподобява шефката си, жената от снимките блести с някои отличаващи я от нея детайлчета. Като за начало „новата“ Мелания се усмихва, и то толкова лъчезарно, че дори незапознат с историята ѝ човек би се усъмнил. Припомняме, че лицето на първата дама винаги изразява незаинтересованост и студенина, които безкрайно проличават в миговете, когато трябва да търпи съпруга си. Освен това тя обикновено не се разделя с тъмните си очила. Подобен навик, от една страна, ѝ гарантира инкогнито емоции, т.е. всичко, което не трябва да видят другите, да остава скрито. От друга страна обаче, именно очилата ѝ позволяват да се разменя с двойничката си и разликите между двете да не бъдат толкова очевадни.

Мелания Тръмп ли е това?

Мелания Тръмп ли е това?
Снимка: инстаграм

На всичкото отгоре на последната си публична изява госпожа Тръмп показва различни зъби, да не говорим, че и усмивката ѝ също е различна. Запознати твърдят, че промяна се вижда както и в носа, така и в скулите. Макар да съществува опцията Мелания Тръмп да се е подлагала на различни процедури за разкрасяване, все пак фрапантните несъответствия между старата и новата ѝ визия са факт. От Белия дом, разбира се, отричат подобни залитания от страна на първата дама, коментира още tialoto.bg. Дали наблюдателните очи, засекли Мелания в крачка, са прави в твърденията си, вижте сами.

Промяната в зъбите е видима и с просто око

Промяната в зъбите е видима и с просто око
Снимка: инстаграм

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар