Два развода на финала на „Женени от пръв поглед“ (Юлия унижи Мишо, че не се къпел – Всичко за цирка)

Финалът на „Женени от пръв поглед“ беше белязан от два развода и грозни обиди

Два развода белязаха финала на „Женени от пръв поглед“. Съвсем очаквано, Юлия и Мишо избраха да разтрогнат брака си, след като тя по всички възможни начини му демонстрира, че не го харесва. Последният епизод на шоуто обаче беше кулминацията на капризите й.

36-годишната продавачка заяви, че е недоволна от факта, че избраникът й е музикант и явно не изкарва достатъчно средства, за да я гледа. Втрещеният Мишо не скри обидата от думите й и заяви, че винаги може да си намери по-доходоносна работа, просто досега не му се е налагало.

Женени от пръв поглед финал
Снимка: Фейсбук

С това обаче нападките на брюнетката не свършиха. Не се къпел, изкъпал се чак вечерта, много пушел, не дъвчел дъвки, не искал да комуникира с нея и какво ли още не се оказаха в списъка на очевидно вечно недоволната софиянка. Която в крайна сметка изплю камъчето, че още в първия момент не го е харесала. И явно действията й към него след това са породени именно от това.

Таня също избра да се раздели със Светозар, след камарата обиди и унижения, които изтърпя. На финала треньорката не издържа и се разплака, заради разбитите си надежди да открие сродната си душа в предаването.

Единствените, които избраха да останат заедно, са Ивана и Мерал.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.