Да се смееш или…! Валери Божинов и Биляна живеят в дома на Ники М (Той и Николета са в жилището на Валери)

Да се смееш или…! Валери Божинов и Биляна живеят в дома на Ники М (Той и Николета са в жилището на Валери)
4 (80%) 1 vote

Валери Божинов и Биляна се нанесоха в дома на Ники Михайлов

Ники Михайлов е преотстъпил жилището си на Валери Божинов и Биляна Дол да живеят в него, твърдят запознати. Двете двойки са много близки и често са заедно. Те споделят вечери и в заведението на Ники в базата на БФС в Бояна и в други тузарски ресторанти.

В същото време пък Николета приюти вратаря на „Левски“ и националния отбор в своя апартамент. Двамата живеят в жилището на Лозанова в комплекс „Верту“ в близост до бул. „Симеоновско шосе“. Това е домът, който тя обитаваше и с бившия си съпруг Валери Божинов.

Ники Михайлов

Снимка: Клюки.нет

След развода им апартаментът остана за Лозанова и дъщеричката им Никол. Резиденцията е смятана за една от най-скъпите в столицата. Комплексът е от затворен тип, с контролиран достъп. Разполага с напълно оборудван СПА център с масажно отделение, сауна, джакузи с 24 дюзи, фитнес зала, басейн с устройство за плуване срещу течението, химическо чистене и собствена автомивка, писа „България Днес“.

Известно време майката и дъщерята живееха сами в него, но след това Николета се върна при голямата си любов – Николай Михайлов. И вместо тя да се нанесе в тузарския му апартамент, стана точно обратното. Ники се оказа в ролята на заврян зет. Не е ясно защо двойката е предпочела жилището на Лозанова, а не това на стража.

Близко до тях предполагат, че причината е в малката Никол и нежеланието на влюбените да й причиняват дискомфорт. В момента тримата живеят заедно и Ники се грижи и за малката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар