Даяна Ханджиева след разкритията за годеницата на Данчо от Фермата: Вече имам едно на ум! (Вижте реакцията й)

Гласувайте за статията

Даяна Ханджиева не скри изненадата си, че Данчо от Фермата си има годеница

Тази седмица фермерите имаха възможност да изгледат за първи път видеовизитките на всеки от групата, което предизвика бурни емоции у Даяна Ханджиева. Актрисата чак сега видя годеницата на Йордан и разбра, че те са обвързани от година и половина. След първоначалното притеснение, двамата изясниха отношенията си и си легнаха един до друг, а на сутринта се събудиха прегърнати. Данчо се усети, че е сгафил пред актрисата.

„Днешната сутрин беше по-различна от останалите заради шока, който всички изпитахме от визитките и това, че осъзнахме, че живеем с хора, които тотално не познаваме. Сега вече имам едно наум от това, което видях“, лаконично коментира красивата актриса.

Даяна Ханджиева и данчо от Фермата

Снимка: бТВ

След това обаче тя бързо се преорентира и започна да загражда Петър, в който Хепи Ванче се влюби. Останалите фермери са категорични, че Даяна не е знаела за годеницата на фокусника и оправдават нейното поведение, но не и неговото. Поли Хубавенска е поредната жена в риалитито „Фермата“, която ще трябва да защитава мястото си в шоуто на дуел в събота вечер. Тя бе избрана от фермера на седмицата Петър, според когото певицата допринася в най-малка степен за общата работа в стопанството, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар