Даяна с разтърсващо признание преди смъртта си: Чарлз ме иска мъртва!

Гласувайте за статията

Принцеса Даяна прави разтърсващо признание, бодигарда Кен Уорф разкрива истини за ада на семейния й живот

Принцеса Даяна и принц Чарлз през 1992 г  заминават на любовен круиз с яхта. Медиите гърмят, че кралската двойка е на любовно пътешествие. Оказва се, че истината е коренно различна.

Кен Уорф е доверен бодигард на принцесата по онова време. И е станал неволен свидетел на нетърпимостта в  отношенията на принцесата и Чарлз.

Бодигарда разкрива как Даяна и бащата на Уилям и Хари изобщо не си говорят по време на уж любовното пътуване. Те са разделили яхтата на две зони. И никой не смее да припари в района на другия. Семейната двойка е пред развод. Чарлз прекарва по-голямата част от времето си като не пуска телефона и непрекъснато си говори с Камила.Принцеса Даяна

На отритната съпруга изобщо не й е до преструвки. Тя със сигурност знае с какво се занимава съпруга й. Обстановката е толкова тегава, че Уилям и Хари са притеснени за майка си. Положението става нетърпимо когато целия екипаж тръгнва да търси принцесата. Която от часове никой не е виждал, научаваме от dariknews.bg.

Тогава Кен Уорф се досеща, че Даяна имала навика да се усамотява около спасителните лодки. Бодигарда й я намира в една от тях. Цялата обляна в сълзи, оплаквайки нерадостната си съдба.

Принцеса Даяна хлипайки споделя на бодигарда си, че никой не я разбира. Всички я мислят за луда. Чарлз се съгласил да тръгне с нея на круиз. Само защото така е наредила кралицата. Отчаяната жена искала да си хване самолета за в къщи. Единственото, което я спира са двете й деца. Само заради тях търпи плаващия ад на яхтата.

След това прочувствено словоизлияние принцесата му казва: „Кен, давай да се връщаме. Току виж, че Чарлз е помислил, че съм скочила през борда. И веднага ще започне да отваря бутилки с шампанско. От радост, че най-после може да се ожени за онази ужасна Камила“.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар