Даша Жукова като принцеса на сватбата си (Първи снимки от тайната церемония)

Гласувайте за статията

Даша Жукова малко по-малко разкрива детайли от сватбената си церемония

Даша Жукова и Ставрос Ниархос си казаха „Да” на церемония в петък. Те изненадаха журналистите, които очакваха луксозното събитие да се случи през уикенда. А младоженците успяха да опазят личното си пространство като се врекоха във вярност в специална шатра, издигната до главната ски шанца на Сейт Мориц.

От цял свят се стекоха гости да станат свидетели на тайната церемония. Сред тях бяха аристократи и други знаменитости. За празненството, протекло под пълна секретност се знае малко. През уикенда само една снимка на младоженците се появи в социалната мрежа, тъй като гостите бяха помолени да не споделят снимки от сватбата.

Снимка: Инстаграм

Дария е в дълга до земята нежна бяла рокля на Валентино с шлейф. А милиардерът Ставрос е в класически черен смокинг с бяла бутонера. Влюбените позират до лимузината, в която ще се возят.

Даша Жукова, Ставрос и кмета на Сейнт Мориц
Снимка: Инстаграм

Малко след това се появи и фотография на булката и жениха с кмета на Сейнт Мориц. На това фото Даша вече е с було, а се вижда и бродерията по роклята. Която не се забелязва на първата снимка. Визията на невястата наподобява на истинска принцеса, категорични са феновете на двойката.

Даша Жукова с приятелки
Снимка: Инстаграм

Годежният пръстен на Даша Жукова
Снимка: Инстаграм

Из социалната мрежа се върти и снимка с годежният пръстен на Дария. Бижуто е от жълто злато с огромен квадратен диамант. С него обаче Жукова бе виждана и преди, предават от ru.hellomagazine.com.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар