Дачо на Софка с бебе от доведената си сестра (Бившият на певицата общ работник в Швейцария – Фото)

Дачо на Софка с бебе от доведената си сестра (Бившият на певицата общ работник в Швейцария – Фото)
4 (80%) 1 vote

Дачо на Софка скъса джоба, работи какво да е в Европа

След проблемите си с властите в Италия преди години от Дачо нямаше и следа. Доведеният син на Софка и бивша нейна половинка се покри.

Оказа се, че врачанският ром известно време е бил на гурбет в една от най-развитите европейски държави Швейцария. Там той се подвизава като общ работник. От снимките му в интернет става ясно, че се грижи за лозя. Дачо пуска и голяма брада, която казва, че ще махне чак когато се прибере при семейството си.

Дачо на Софка

Снимка: ХотАрена

Един от поводите да кацне на родна земя е и рожденият ден на 6-годишния му син Пепи. Дачо събра близки и роднини на тежка маса в апартамент. Съпругата му Галя, която е и негова доведена сестра от брака на баща му Петър, през цялото време принася на гостите.

Дачо не пропусна да пусне видео на живо в профила си във фейсбук и да приканва различни авери да се присъединят към купона. Типично в ромски стил за фон има бурни маанета, но нито едно от тях не е на ромския славей Софи Маринова. Не липсват и кръшни кючеци, пише „България Днес“.

Славните времена за Данаил Игнатов отдавна приключиха. Преди години Дачо се навърта в компанията на каймака на попфолк сцената и споделя, че най-добрите му приятели са рапърът Устата и певецът Крум.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар