Датата на първата среща влияе на връзката ви!(Виж по какъв начин-част 1)

Гласувайте за статията

Датата на първата среща влияе на връзката ви

В астрологията всичко си има знак. Хора, държави, дори кога са построени сградите.

връзка

Датата на срещата влияе на връзката, сн. Фейсбук

Същото важи с пълна сила и за отношенията. Всяка връзка се ражда под един от 12-те зодиакални знака и това би могло да каже много за вашия любовен живот, минало, настояще и бъдеще.

Връзка под знака на Овен (първа среща: 21 март – 19 април)

Вие двамата имате навика да се състезавате помежду си. Тази връзка е свързана със закачливи битки, но ако можете да се обедините, за да се борите за една кауза, ще откриете, че най-интимните ви моменти са по-добри. Това е бързо развиваща се връзка с нагорещени моменти понякога.

Връзка под знака на Телец (първа среща: 20 април – 20 май)

Парите имат значение във връзката под знака на Телеца, така че разделянето на сметката (или не) на първата среща ще разкрие много за бъдещето на вашата любов. Ако ценностите ви съвпадат, бихте могли да инвестирате и двамата по равно.

В най-лошия случай обаче начинът, по който поне един от вас цени парите, може да доведе до връзка, в която отчитате разходите (особено ако заживеете заедно) до стотинка.

Връзка под знака на Близнаци (първа среща: 21 май – 20 юни)

Във връзката, възникнала под знака на Близнаци, има много разговори и общуване, но трябва периодично да си напомняте, че съществувате и под шията.

Намирането на най-дълбоките емоции и най-силните сексуални връзки може да бъде трудно, тъй като тази връзка се гради предимно на флирта и шегите.  Близнаците владеят думите, така че и двамата знаете как да говорите мръснишки, когато искате да се захванете със съществената част.

Връзка под знака на Рак (първа среща: 21 юни – 22 юли)

Тази връзка е силно емоционална и изключително чувствителна. Семейството е всичко за поне един от вас: голяма част от връзката ви ще зависи от начина, по който се разбирате с родителите, братята и сестрите, и приятелите си.

Скоро може да откриете, че приоритетите ви ще се прехвърлят към разговори за бъдещето, включително за живеене заедно, минаване по сватбената пътека, може би дори създаване на собствено семейство. Има голяма вероятност тази връзка да продължи цял живот, така че ѝ дайте реален шанс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар