Дарина Радева копие на майка си (Вижте изящната президентска щерка – Нови снимки)

Гласувайте за статията

Дарина Радева одра кожата на майка си, президентската щерка стана изящна красавица

Дарина Радева порасна голяма красавица. Дъщерята на Румен Радев и Гинка Кесякова впечатлява с изящност и красота. Колкото повече растетолкова повече започва да прилична на хубавата си майка като е взела нейните най-добри черти.

Колаж: kliuki.net

Девойката, която е в единадесети клас бе засечена с заедно с приятелите си от театралната група, в която участва пред националния студентски дом. Тя бе облечена с къса рокля и се забелязваше от далеч заради стройната си фигура и елегантни крака.

Снимка: ПИК

За разлика от останалите в групата Дарина единствена пиеше фреш и не докосна цигара. Докато другите бяха вирнали папиросите. Скоро красавицата бе забелязана да посещава нощни заведения в столицата. Дори се снима с фолк певеца Галин. Това се видя на снимка публикувана от самата нея в социалната мрежа.

Снимка: ПИК

Явно, че макар да е ученичка госпожицата не се притеснява от строгия си татко. Но пък подобни волности са й позволени единствено през ваканциите. Миналото лято щерката на Радев бе на море с приятели, които обикаляха заедно с каравана.

Снимка: ПИК

За младата дама е известно, че макар да е красива не се блазни от светската суета. Нито се ползва с охрана като дъщеря на президент, нито я возят в лимузина.

Снимка: ПИК

Напротив, момичето често може да бъде видяно да ползва столичния транспорт заедно със съученици. Хора от приятелския кръг на семейството издават, че двамата с брат си изобщо не са глезени, предават от pik.bg.

.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар