Дарина Павлова в траур, че остарява (Как се издаде за ЧРД на Паола)

Гласувайте за статията

Дарина Павлова е в траур заради отминалата младост, Мадам Мулти не може да се примири, че часовникът неумолимо отброява времето

Дарина Павлова пусна бебешка снимка на дъщеря си Паола. С нея тя й честити рождения ден. С носталгично послание към своята пораснала щерка тя въздиша по отишлата си младост.Младата Дарина с бебето Паола

Павлова е прегърнала в ръце малкото сладко бебче. Което явно се е намръщило от студената морска вода. Дарина е усмихната млада майка, която блести млада и щастлива. Едва, ли тогава е знаела каква ще й се случи след време.

Порасналата Паола е в средата

Порасналата Паола е в средата

Вдовицата на Илия Павлов поздравява своята пораснала принцеса. Тя подчертава, че в нейните очи тя ще остане завинаги нейното малко дете. „Честит рожден ден на моето малко момиче“, пише във Фейсбук щастливата мама, пише bgdnes.bg.

Дарина Павлова е горда с дъщеря си. Тя е одрала кожата на майка си. Повече прилича на нея, отколкото на починалия си баща. От нея е наследила и красотата й и тънкия бизнес нюх.

Паола е чаровна инструкторка по йога. Нейна най-голяма страст са източните практики. Тя води курсове по медитация и йога. А от скоро увлечението си по изкуството е превърнала в доходоносен бизнес.

Заедно с приятеля си, който е колумбиец Паола споделя общите си интереси. И двамата се прекланят пред изкуството и обичат бохемския живот и пътешествията.

За порасналата щерка на Дарина Павлова не се знае много. Тя напуска родината малко след смъртта на Илия Павлов. Живее в Америка, където е и родена.

Дарина Павлова не си позволява много да парадира с Паола. По стечение на обстоятелствата през 2009 година младото 18 годишно момиче попадна в епицентъра на скандал предизвикан от Силвио Берлускни спряган за интимен с Павлова по онова време.

Италианския премиер изпуска пикантна реплика към Сергей Станишев по онова време, че Дарина има фантастична дъщеря. „А ти знаеш моя интерес към малолетните“, шегува се Берлускони дебелашки.

Имено поради този факт Дарина Павлова не си позволява да говори много за красивата си дъщеря Паола. Пази имиджа на младата жена.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар