Дарина Павлова събра погледите в Сардиния! (Показа уникално тяло)

Гласувайте за статията

Дарина Павлова изуми с уникално тяло

Макар и преминала петдесетте, Дарина Павлова все още е във завидна форма, събира погледите с уникално тяло и предизвиква завистта на себеподобните.

Последният фотос, публикуван от самата красива дама във Фейсбук, е от Коста Смералда край Сардиния, в любимата й Италия, на яхтата на която тя отмаря.

Дарина Павлова

Дарина Павлова изуми с уникално тяло

Това екзотично място е свързано и с известен сантимент за нея. Говори се, че точно на това място Дарина Павлова се е запознала с екс премиера на Италия Силвио Берлускони и оттогава датира близкото им приятелство. И почти редовно, през летните месеци, тя посещава този рай на земята. Това лято тя отново си отпочива тук, заедно със своите познати Надя Мануел и Сандро Рубини и не се притеснява да излага прелестите си на топлите слънчеви лъчи пред всички.

А тя наистина изглежда зашеметяващо. На визията могат да й завидят много по-млади от нея дами, направо ги слага в малкия си джоб. На фотоса по-бански достолепната дама наистина удивява с перфектната си визия. Демонстрира тяло на богиня.

Колкото и да я упрекват за различните пластични интервенции, за прекаляване с разкрасителни процедури и други подобни, явно вдовицата на Илия Павлов, макар и чукнала вече петдесет и две, а може би точно заради напредването на годините, знае как да се поддържа в перфектен външен вид. Навярно стимул за това е и младото й гадже. С доста по-младия и чаровен мъж до себе си, тя се старае винаги да е във форма.

А чаровникът не е кой да е, а актьорът Джулио Берути, по-млад от Дарина Павлова с около двадесет години. Известен е от един хитов сериал, „Дъщерята на Елиза”, излъчван и у нас.

Каквито и да са причините, каквито и усилия да полага Дарина Павлова за външния си вид, всичко си е заслужавало. Ефектът е впечатляващ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар