Дарина Павлова става булка?! Омъжва се за Антонио Бандерас?

Дарина Павлова става булка?! Омъжва се за Антонио Бандерас?
1 (20%) 1 vote

Слух за сватбата на Дарина Павлова и Антонио Бандерас подлуди медиите

Антонио Бандерас планира сватба, на булката май няма да се окаже Никол Кимпел, а Дарина Павлова. Горещи слухове за любовна афера между актьора и 5-години по-младата от него Дарина Павлова, витаят в мрежата. Двамата са си изключително близки, а от няколко месеца бизнес дамата е официална придружителка на актьора, на почти всички събития. От друга страна Никол Кимпел тихомълком изчезна от хоризонта и личния живот на актьора, въпреки че доскоро бяха спрягани за сватбена двойка.

Антонио Бандерас и Дарина Павлова демонстрират близки отношения от доста дълго време. Нещо повече—мадам Мулти изглежда е и влюбена в него, пише HotArena.net. Двойката от известно време е все по-близка, като именно Дарина Павлова бе тази, която направи снимката на Бандерас с папа Франциск. Двамата прекарват и всеки свободен миг заедно—миналото лято, на яхта край Марбея, а тази година се очаква отново да се появят като двойка в Кан.

В светските среди се шушука, че мадам Мулти отдавна изпитва тайни чувства към Бандерас, но тъй като актьорът бил щастливо женен за съпругата си Мелани Грифит, Дарина Павлова предпочитала да не разкрива влечението си. След официалния развод на двойката миналата година и близостта между двамата, отношенията им вече започнали да преминават на друго ниво.

Дарина Павлова и Антонио Бандерас, освен приятели, са и бизнес партньори, а мнозина вече шушукат, че мачото може да се окаже единственият способен да отведе милионерската вдовица до олтара. Както е известно, тя бе ухажвана от бившия президент и премиер на Италия Силвио Берлускони и младия актьор Джулио Берути, но никой от тях не успя да спечели сърцето й.

Дарина Павлова предлага брак на Антонио Бандерас

Дарина Павлова планира брак с Антонио Бандерас?

Неотдавна Дарина Павлова стана и баба на малката Алба, която доведената й дъщеря Венцеслава роди от съпруга си Тарек Микнас. Щастливото семейство е на път да празнува и втора сватба, тъй като се говори, че и синът на Дарина—Илия-Калоян обмисля да предложи брак на приятелката си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар