Дарина Павлова специален гост на Оскарите (Вижте как се втали за събитието)

Гласувайте за статията

Дарина Павлова е сред специалните гости за най-престижите филмови награди, начинаещата продуцентка се втали за  Оскарите

Веселата вдовица Дарина Павлова показа нова визия. Тя е в трескава подготовка за Оскарите. Нали е сред специалните гости и трябва да изглежда супер.Дарина Павлова Мадам Мулти се подложи на строга диета. Начинаещата продуцентка реши да се отърве от излишното

Дарина Павлова и актьорът Антонио Купо

Дарина Павлова и актьорът Антонио Купо

си тегло, тъй като предизвика критики с наедрялото си тяло.

Дарина Павлова трябваше да се раздели с десетина килограма. Силиконовата дама изглеждаше потресаващо с напрашелите си форми и лице като месечина. От няколко седмици богаташката сериозно се замисли за  външния си вид. Притеснена, че не изглежда в най-добра форма се подложи на ударна диета. Свалила е няколко кила, но от снимката се вижда, че й трябва още.

Според близки до Дарина в Холивуд красотата е издигната в култ. Външния вид трябва да е перфектен. На излишното тегло се гледа с отвращение. Дефилиращите по червения килим са все едно богове и богини. Стройни, изящни и красиви, с тоалети по последен писък на модата.

Дарина Павлова вече се похвали с първите си покупки за най-престижното филмово събитие. Мадам Мулти вече е в Калифорния и се готви за бляскавата церемония. Бизнес дамата показа тоалет, с който смята да се появи на Оскарите.

Тя се е впуснала в щуро пазаруване на маркови тоалети от най-известните световни дизайнери. Веселата вдовица няма да пожали средства да обнови гардероба си. Известен факт е, че Дарина Павлова познава ред знаменитости от филмовата индустрия , които са й близки приятели.

Въпреки, че силиконовата милионерка вече не е в първа младост и годините й натежават, знаменитата българка е предпочитан гост на всички купони в Холивуд. Тя не пропуска да се похвали с фотоси от всички светски събития, на които е присъствала.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар