Дарина Павлова се ошишка от стрес (Мадам Мулти качи над 20 кг – Снимки преди и сега)

Гласувайте за статията

Дарина Павлова не прилича на себе си, Мадам Мулти надебеля с 20 килограма

Дарина Павлова няма такава безупречна фигура както преди. Вдовицата на Илия Павлов през последните месеци се е ошишкала брутално като е качила 20 кила.

За да е неузнаваема в лицето и тялото си казал думата стресът. Милионерската наследница преживя тежък здравословен проблем. Който бе решен с операция. Тя била на лечение в римска клиника заради гинекологично заболяване преди една година.

Колаж: Ретро

Италиански специалисти й открили миома, която отстранили оперативно. Но малко преди да легне под ножа Мадам Мулти научила, че образуванието може да се окаже злокачествено. Сигурната диагноза щяла да стане известна едва след като се направи биопсия и се видят резултатите от нея.

Часовете в очакване били най-тежките в живота на Веселата вдовица. Която тръпнела в ужас да не излезе, че има рак. За нейно щастие се установило, че има киста, която е доброкачествена.

Изживения шок обаче се отразил пагубно на фигурата й. Стресът я държал още и въпреки, че спазвала диети килограмите хвърчали нагоре. Както повечето известни звезди Дарина посегнала към фотошопа. С който криела наедрелите си бедра и закръгления ханш по снимките от холивудските партита. Които често пуска в социалната мрежа.

Този месец Павлова ще чукне 56 години. Които лицето й не издава защото редовно си опъва бръчките с филъри и ботокс. Освен това се е снабдила и с холивудска усмивка и коригирано носле, предават от retro.bg. Но наедрялата й фигурата издава, че вече гони шейсетте.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар