Дарина Павлова разби с тяло навръх Коледа (Вижте какво бедро извади – Фото)

Дарина Павлова разби с тяло навръх Коледа (Вижте какво бедро извади – Фото)
4 (80%) 1 vote

Дарина Павлова събра погледите със стройни бедра и ултра къси панталонки

Дарина Павлова изглежда по-добре от всякога

Дарина Павлова разби с тяло навръх Коледа. Вдовицата на Илия Павлов не крие, че се грижи страшно много за себе си. И държи да е винаги във форма. Тази година тя се стъкна като една истинска Снежанка за Коледа.

Бизнес дамата демонстрира изумителен стил в социалните мрежи. Мадам „Мулти” реши да изненада цялото семейство с еднакви пижами за празничната сутрин. А самата тя се пусна с късо горнище и палави къси панталонки.

Няма съмнение, че макар вече да е баба, Дарина се поддържа в блестяща форма. Мнозина завидяха на стройните крака на милионерката, както и на свежия й външен вид.

Брюнетката, която успя да омае актьора Джулио Берути и бившия премиер Силвио Берлускони, продължава да изглежда младолика и в перфектна форма. Заслуга за това имат и редовните посещения при пластичния хирург, както и йога упражненията, които Дарина прави под ръководството на дъщеря си.

Дарина ПавловаДарина не пропусна да си направи празнична домашна фотосесия, заедно със сина и дъщеря си. И въпреки че в коледния дом на бизнесдамата грее слънце и е доста топло, тя все пак успя да си направи снимка пред виртуална камина с горящи дърва.

В щурото парти участие взеха и синът, и дъщерята на актрисата—Паола и Илия. Заварената дъщеря на Дарина—Венцеслава получи поздрави задочно, тъй като празнуваше със съпруга си Тарек и неговото семейство, на другия край на света, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар