Дарина Павлова с пръстен за 500 000 лв (Сгоди ли се?)

Гласувайте за статията

Дарина Павлова с пръстен за половин милион, празнува годеж?

Дарина Павлова се похвали с пръстен за 500 000 лв. Вдовицата на Илия Павлов носи на ръката си бижу, което струва повече от годишната заплата на средностатистическия българин. При все това тя изумява не толкова с неговата цена, колкото с визията му. А и със слуховете, че може би се е сгодила.

Според мълвата, след раздялата с Джулио Берути Дарина завърза интимно приятелство с Артуро Гуадарама. Италианският бизнесмен не жали средства, за да изненада любимата си, а последното от тях е безкрайно скъпото бижу, на известна марка. Вече плъзнаха слухове, че това е годежен подарък, но самата бизнесдама не е коментирала по никакъв начин историите, че може би има нов мъж в живота си. Или, че мисли за брак.

Италианският милионер е близък приятел на пиара на Дарина — Сандро Рубини. Пръстенът не е годежен, но приятели на Дарина очакват съвсем скоро Артуро да й предложи брак, пише „Галерия“.

Самата Дарина Павлова мълчи за всякакви слухове относно предстоящата си сватба. Вместо това отбелязва, че е много щастлива да обикаля света. Неотадвна тя бе в Лондон, но отлетя за Дубай, където ще празнува Великден с внучката си Алба и трите си деца.

Дарина и семейството й пренесе своята основна база в арабското емирство след раждането на малката Алба. Причината за това е, че най-голямата дъщеря на Илия Павлов — Венцеслава живее там със съпруга си Тарек Микнас и дъщеря им.

На Коледа семейството се събра отново там, очаква се и Великден пак да празнуват по православна традиция там. Иначе Дарина почете и католическия празник с приятелите си в Италия, преди да замине за Англия по работа.

Дарина Павлова се похвали с нов пръстен

Дарина Павлова се похвали с нов пръстен

Бизнесдамата се кани скоро да посети и България, където управлява няколко хотела. Дарина обаче предприема всички тези пътувания сама, без новия си мъж. Но вероятно след годежа ще го покаже на всички.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Дарина Павлова с пръстен за 500 000 лв (Сгоди ли се?)”

  1. codoni

    май 15. 2018

    Кой реши, че този пръстен може да струва половин милион???Не пишете смешки, а се информирайте по-сериозно.

    Reply to this comment

Добавете коментар