Дарина Павлова си продава палатите (Закъса за пари?)

Гласувайте за статията

Дарина Павлова си продава имотите в САЩ, омръзна й от тях

Дарина Павлова си продава имотите в САЩ. Скандалната бизнес дама е обявила за продан имението си в САЩ, въпреки че доскоро го отдаваше под наем. Потвърдено е, че огромната й къща във Вашингтон се продава за 1,7 милиона долара. Доскоро тя можеше да се наема за цена от 6000 долара на месец, но от известно време Дарина е решила да ликвидира недвижимите си имоти зад Океана.
Въпреки че дълго време живееше там, Дарина е решила, че Италия е по-добрият избор за нея. Тя притежава, освен това имение, втори имот в столицата — апартамент в центъра на града. Освен това има къща в Александрия — Вирджиния и имение във Фалс Чърч. Преди това, Дарина продаде и имението си във Виена — Вирджиния за 1,5 милиона долара.

Причините, мадам Мулти да обяви за продажба толкова много имоти, предизвикаха доста коментари. Както и съмнения относно решенията й. Някои заговориха, че има финансови проблеми, а други, че се притеснява от кризата, която може да удари САЩ и бърза да ликвидира активите си там, преди да е станало късно.

Телевизионната продуцентка отлично познава върховете и спадовете на бизнеса, поради което се старае да предугажда положението на пазара. Кварталът, в който къщата й е построена във Вашингтон се смята за един от най-баровските там.

Единственото, което Дарина смята да запази засега като имот е големият й апартамент в Рим. Говори се, че той й е подарък от бившия премиер на Италия — Силвио Берлускони. Както е известно българката е сред най-близките му приятелки. Освен това се шушука, че той й е подарък от експремиера.

Дарина Павлова си продаде палатите в САЩ

Дарина Павлова си продаде палатите в САЩ

Междувременно се заговори, че една от причините Дарина да реши да се установи в Италия е желанието й най-накрая да подреди живота си. Децата й пораснаха и поеха по свой път, има първа внучка и по тази причина, тя не желае да се разкъсва между ангажименти на няколко континента. Освен това от Рим до София пътят е по-малко и може да идва до любимия си хотел Рила, когато пожелае.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар