Дарина Павлова празнува Холи в Индия (Вижте как се забавлява вдовицата на Илия Павлов)

Гласувайте за статията

Дарина Павлова празнува Холи в Индия, забавлява се като кралица

Дарина Павлова се отправи на мистично пътуване до Индия, където не пропусна да попие от местната култура. Бизнес дамата е на няколкодневно пътешествие, което се превърна в истинско философско откровение. Отделно от това, да опознае философията и културата на Индия, милионерката се впусна и в попиване на местния бит и култура. Дарина взе участие в празника на светлината Холи, на който очевидно се забавлява и то повече от добре.

Самата тя сподели снимки в социалните мрежи. И обясни, че това е ритуал за посрещане на пролетта, прогонване на злите духове и тъмната енергия от зимата. Празникът на светлината и топлото лято бе съпътстван с много смях, танци и музика.

Първия ден от празненствата е по-тържествен и Дарина не пропусна да ги заснеме. Тя сподели кадри на танцуващи девойки, дервиши, почетно шествие със слонове и дори на танцуващи войници. Дарина не пропусна да се снима с тях, пред двореца в Джайпур. Самата Дарина бе облечена в традиционно сари в червено и бяло. Белият цвят, който се смята за траурен в Индия, очевидно бе до известна степен и белег на нейното социално положение – тя е вдовица на Илия Павлов и очевидно не забравя този факт.

Дарина Павлова като кралица в Индия сн. Инстаграм

Дарина Павлова като кралица в Индия сн. Инстаграм

На следващия ден от Холи, Дарина, както и останалите гости и местни жители, също носеха бели туники и панталони, но този път изцяло с ритуална цел. Празникът Холи включва и фестивал на цветовете, при който всички се пръскат с цветен прах. А участниците по този начин честват смъртта на зимата и раждането на живота – т. е. пролетта. Дарина охотно взе участие в забавлението и дори сподели снимки от приключенията си в градината. Бизнес дамата изглежда в страхотна форма и по всичко личи, че се радва на живота и гребе от него с пълна сила.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар