Дарина Павлова посрещна Нова година с бившата на Илия (Вижте как се забавляват)

Гласувайте за статията

Дарина Павлова посрещна 2017-та година в доста интересна компания.

След като на Коледа бе в Италия със сина си Илия-Калоян, Нова година за Дарина Павлова бе доста по-шумна и емоционална. Тя изпрати 2016-та по заснежените австрийски склонове в изцяло семейна компания. Освен двете и деца Паoла и Илия, към веселата дружина се присъедини и доведената й дъщеря Венцислава заедно с майка си Антоанета.

Така Дарина Павлова посрещна Нова година с първата съпруга на покойния си мъж. За мнозина може да звучи необичайно, но двете любими жени на Илия Павлов от години таят топли чувства една към друга и срещите им никак не са рядкост. Все пак те са свързани от любовта си към един и същи мъж.

Освен това, Мадам Мулти е приели Венцислава като свое дете. Така двете баби се радват на засега единственото си внуче – бебе Алба, което се роди и расте в Америка.По-голямата дъщеря на Илия Павлов определено не може да се оплаче от тях, защото буквално са позлатили така чаканата принцеса.

Антоанета страни от медийния шум, за разлика от Дарина Павлова. Въпреки че двете са доста различни, допирните им точки надделяват. Затова те се стараят колкото се може по-често да бъдат заедно и най-вече в компанията на децата си. Те успяха да отпразнуват шумно и весело и рождения ден и Илия-Калоян на 2 януари.

Дарина Павлова изпрати подобаващо старата година

Но, все пак, покрай всички празненства успяха да се отдадат и на любимото си занимание, заради което всъщност са предпочели австрийските планини за Нова година. Дружината групово е завладяла снежните писти, екипирана със ски и много добро настроение. Освен на снежни забавления, Дарина Павлова се е отдала и на усилени тренировки по йога с дъщеря си Паола. Тя вае фигурите на дамите в семейството и им помага да поддържат духовния си мир, пише hotarena.net.

Мадам Мулти не отстъпва по фигура на дъщеря си

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар